Українська спільнота обурена діями польського розробника відеоігор CD Projekt Red, яких зловили на нещирості у словах підтримки Україні.

На сторінці "Ігрооборона України" у Twitter було опубліковано заяву про те, що польська студія попри всі свої заяви, продовжила співпрацю з аудиторією держави терориста. У повідомленні, зокрема, закликають не висвітлювати їхні ігри й не грати в оновлення.

"Оголошуємо бойкот @CDPROJEKTRED і не будемо висвітлювати їх ігри! Видалив #Cyberpunk2077 з #PS5 і не гратиму в оновлення #Witcher3. Їх заяви на підтримку українців виявилися нещирими. Польська студія цинічно продовжує співпрацю з аудиторією держави терориста-росії. Долучайтесь!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скріншот: twitter.com/gamewayua
Скріншот: twitter.com/gamewayua

В "Ігрооборони України" розповіли, що ганебна поведінка польського розробника не залишилася без реакції й викликала загальне невдоволення стосовно рішення CD Projekt Red покращити російську локалізацію гри "Відьмак 3" замість того, щоб додати українську мову.

"Українські геймери розлючені рішенням CD Projekt RED щодо оновлення The Witcher 3". Про нас пише 24 канал, який також приєднується до загального невдоволення спільноти рішенням @CDPROJEKTRED покращити російську локалізацію гри Відьмак 3 замість того, щоб додати українську мову.", - заявили у спільноті.

Також відзначається, що замість того, аби зайнятися українською локалізацією, польські розробники роками ігнорують нашу спільноту. А такі рішення, хоча й не прямо, але все ж виказують підтримку росії.

Скріншот: twitter.com/gamewayua
Скріншот: twitter.com/gamewayua

Скріншот: twitter.com/gamewayua
Скріншот: twitter.com/gamewayua

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації