Стало відомо про те, як буде працювати водопостачання для українців під час чергового блекаут. Потрібно поставитися відповідально, і почати економити воду.

Про це розповіли у прес-службі Київводоканалу.

За їх словами, якщо відключення електроенергії по всій країні сильно затягнуться, тоді Київводоканал ніяк не зможе забезпечити автономну роботу всього технологічного обладнання. Саме тому, жителям України потрібно бути готовими до усього.

Запаси води, фото з вільних джерел
Запаси води, фото з вільних джерел

Ворог продовжує методику терору, і його поки що складно зупинити. Українцям в умови тривалого відключення електрики потрібно зробити великий запас води для побутових і технічних потреб. Не забуваємо помірно споживати воду, зокрема під час максимального споживання - 7-19 ранку, а також 17-22 вечора.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Для киян найближчим часом планують створити пункти розливу води, де кожен зможе прийти і отримати її.

Київводоканал. Фото: Киеввласть
Київводоканал. Фото: Киеввласть
Київводоканал. Фото: Киеввласть

Зараз проводиться робота по придбанню генераторів відповідної потужності в цілях забезпечення централізованого водопостачання р. Києва в надзвичайних ситуаціях.

Ще одна велика проблема від росіян, з якою нам обов'язково вдасться впоратися, а морок і відсутність всіх потреб скоро чекає саме на Росію. Залишилося тільки трохи почекати.

Вода, фото, скріншот з відео
Вода, фото, скріншот з відео

Нагадаємо, що закупитися запас: у супермаркетах України змінилася ціна соняшникової олії та цукру

Раніше повідомлялося, що розвалені допотопні столові минулого: батькам на ремонт походити не доведеться?

Також, улюблений лайфхак виявився помилкою: експерти розповіли, чому не можна взимку піднімати "двірники" на автомобілі