Стало відомо про те, що кияни почали збирати підписи на відкриття "Пункту незламності" в приміщенні Київської міської державної адміністрації. Всі хочуть в гості до Кличка.

Відповідна петиція була створена на сайті КМДА, де кожен може написати про власною ініціативою, і спробувати зібрати на неї голоси.

За словами автора петиції, будівля має всі умови для того, щоб там під час блекаут перебувало достатню людей, що значно спростить життя багатьом.

КМДА - фото Знай.ua
КМДА - фото Знай.ua

Крім того, для цього навіть не потрібно буде виділяти жодних додаткових коштів з бюджету, так як будівля зігріте, має велику площу, і навіть підвальне приміщення в разі тривоги.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

КМДА - фото Знай.ua
КМДА - фото Знай.ua

"У часи Майдану будівлю Київської міської ради було символом незламності українців у боротьбі з злочинним режимом, давало притулок тисячам мітингувальників, було одним з центрів координації боротьби українців з проросійськими владою. Зараз у переліку Пунктів незламності" є будівлі райдержадміністрації, сільських рад, КМДА – відсутня", — йдеться в тексті петиції.

Всього потрібно зібрати не менше шести тисяч підписів, але станом на 9:00 8 грудня вже набралося 987, і це всього за три дні. Є трохи менше двох місяців для того, щоб все ж набрати голоси, і тоді Віталій Кличко буде зобов'язаний її розглянути.

Клопотання, фото: скріншот
Клопотання, фото: скріншот

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним з винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ і Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінили світовий порядок

Також, мрія виборців путіна: у Латвії будуть платити величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду