Українцям цієї зими доводиться часто сидіти без світла внаслідок постійних обстрілів росіянами та значних пошкоджень критичної інфраструктури.

У результаті будинки й квартири швидко охолоджуються. А в таких умовах конвектори, тепловентилятори й кондиціонери не допоможуть суттєво прогріти приміщення. То ж очікується, що цьогоріч зима для українців буде нелегкою.

За таких обставин добре мати напоготові різні корисні поради та готові рішення, щоб облаштувати для себе якнайкращі умови. А враховуючи те, що найперше від холоду замерзають ноги, слід буде актуальною наступна добірка порад, які допоможуть швидко зігріти їх.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Як швидко зігріти ноги взимку:

1. Шкарпетки із натурального матеріалу. Врахуйте те, що найкраще гріють вироби, які не тиснуть, і де переважає в складі вовна, зокрема, мериноса. Бюджетна альтернатива вовняним шкарпеткам – шкарпетки та капці із флісу, який відмінно утримує тепло. Також чудовим порятунком від холоду стануть капці з підігрівом, які працюють від USB-порту.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

2. Ванна для ніг. Для цього наберіть у велику місткість теплу воду (приблизно 30°С) та опустіть у неї ноги, періодично підливаючи більш гарячу воду. Також можна приготувати соляну ванну: для цього теплій воді розчиніть 2 столові ложки морської солі, а також додайте 15 крапель розмаринової олії та 2 столових ложки молока. Таким чином вам вдасться розслабити судини й швидко зігрітися.

Грілка, фото з вільних джерел
Грілка, фото з вільних джерел

3. Грілка. Вона є найбільш ефективним способом зігріти ноги. Підійде як гумова, так і один із сучасних електричних приладів. Грілка здатна дуже швидко покращити кровообіг, що дозволить запобігти застудним захворюванням. Також ефективною є з функцією масажу.

4. Зігрівальний крем. У їхньому складі зазвичай є м’ята, перець або камфора, які чудово покращують циркуляцію крові, завдяки чому швидко зігрівають ноги. Додатково вони позитивно вплинуть на шкіру стоп, пом'якшать, зволожать і зроблять її гладенькою.

5. Спорт. Як фізичні вправи, так і постійний рух протягом дня, сприяють пришвидшенню кровообігу, що, своєю чергою, підвищує температуру тіла.

6. Пластирі кайро або хоккайро. Ці японські пластирі усередині мають тирсу та сіль, які при відкриванні взаємодіють з киснем та виділяють тепло. За

Опалення, скріншот: Youtube
Опалення, скріншот: Youtube

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації