Деякі українці можуть одержати матеріальну допомогу від американської благодійної організації HIAS. Виплати у розмірі 2200 гривень на кожного члена сім'ї надаються протягом трьох місяців, тобто сумарно 6600 гривень. Хто може отримати допомогу та куди звертатися, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Українці, які постраждали від військових дій на Київщині та Харківщині, можуть звернутися за матеріальною допомогою у розмірі 2200 гривень на кожного члена сім'ї. Виплати провадяться протягом трьох місяців.

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

"Постраждалі від військових дій у Броварах, Бучі, Ірпені та інших населених пунктах Київської та Харківської областей можуть отримати фінансову допомогу американській благодійній організації HIAS", - повідомляє міністерство.

Виплати. Фото: Мінінтеграції
Виплати. Фото: Мінінтеграції

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначається, що отримати фінансову допомогу можуть не лише громадяни, які втратили будинок та засоби для існування, а й уразливі сім'ї ВПО із зазначених регіонів. Крім того, на виплати можуть розраховувати люди з інвалідністю та члени неповних сімей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям можуть зупинити виплату пенсій: у ПФУ розповіли, хто ризикує залишитися без грошей.

Також наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Гетманцев розповів про підвищення тарифів: коли переглянуть вартість комуналки.