Щоб схуднути, потрібно враховувати дуже багато моментів. Зокрема, це здорове харчування, багато вправ і, звичайно ж, достатня кількість рідини.

Якщо ви п'єте багато води, наприклад, ви можете бути впевнені у тому, що таким чином можете придушити апетит, зменшити споживання калорій, зробити тренування ефективнішими й навіть прискорити метаболізм.

Щобільше, як виявилося, існує кілька інгредієнтів, які ви можете додати у свою склянку, щоб зробити воду ще кориснішою. Мова йде про лимон та насіння чиа. Дієтолог і нутриціолог Крутика Нанаваті з Clinic Spots розповіла про цей неймовірний напій для схуднення, пише SheFinds.com.

Лимон, фото з вільних джерел
Лимон, фото з вільних джерел

Фахівчиня пояснила, що кожен із цих двох потужних інгредієнтів має свої переваги для схуднення талії. То ж їхнє регулярне вживання, при додаванні у воду є чудовим способом допомогти вам залишатися ситим і навіть підвищити свій метаболізм.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"По-перше, лимонна вода – це низькокалорійний напій, який сприяє зволоженню та насиченню, що важливо для схуднення. Крім того, насіння в цьому напої може допомогти підвищити метаболізм і сприяти здоровому травленню, що також може сприяти зниженню ваги", - пояснила вона. Крутика Нанаваті

Крім того, насіння чиа також може допомогти збільшити вміст клітковини у вашому раціоні. За словами фахівчині, це дуже корисно для схуднення, оскільки вона допомагає довше зберігати почуття ситості.

Відповідно, якщо ви довше почуваєтеся ситим, ви набагато рідше перекушуєте різноманітними солодкими та солоними ласощами, які заважають вам схуднути.

людина п'є воду
людина п'є воду

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації