Свято Новий рік сповнене чаклунства та традицій. Однією з них є те, що можна починати з чистого аркуша. У цей період слід зробити прибирання в будинку, викинути все зайве та застаріле.

У різних країнах дотримуються традиції позбавлятися непотрібного перед Новим роком, так проганяють з дому всю негативну енергію. Ми підготували 5 категорій речей, які варто викинути.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Поламані предмети

Тріснутий або битий посуд, зламана парасолька, старі кросівки - всього цього не повинно бути в будинку. Від техніки, яку давно не можете відремонтувати, теж потрібно позбутися. Такі предмети лише займають думки та забирають енергію. Якщо викидати шкода, то, як варіант, ви можете віддати річ тому, хто зможе їх полагодити.

Одяг, який не носите

Радимо перед Новим роком зробити ревізію у шафі: набратися сміливості та викинути все, що ви не одягали протягом останніх кількох років. Шкода викинути – віддайте комусь із родичів чи знайомих, кому речі будуть вчасно.

Скрін, відео YouTube гардероб
Скрін, відео YouTube гардероб

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Непотрібний папір, макулатуру

Чеки, глянцеві журнали, газети, інструкції, рекламні буклети, старі квитанції, непотрібні документи – це все мотлох. Якщо ви почнете їх перебирати, самі в цьому переконаєтеся. Якщо у вас немає часу все переглядати та перечитувати – тоді просто викидайте, а краще віднесіть у пункт прийому макулатури.

Переживання

Це чи не найголовніший пункт серед того, що слід викинути з дому перед Новим роком. Не беріть із собою у Новий рік стрес і хвилювання, що зжили себе стосунки, токсичних людей та погані спогади. Ви відразу відчуєте, як полегшало дихати, і у вас з'явиться мотивація розпочати нове життя.

пара свариться
пара свариться

Раніше ми писали про те, які іграшки не можна вішати на ялинку в 2023 році

Як повідомляв Знай.ua, витримати Різдвяний піст можливо: коли дозволено випити вина і поласувати рибкою, правила 40 днів.