Завдяки цьому цікавому та доволі простому способу вам вдасться набагато краще відіпрати свої улюблені речі. Особливо ця порада буде корисною окремій категорії осіб.

Мова йде про власників домашніх тварин. Саме вологі серветки здатні видалити при пранні ваших речей шерсть домашніх улюбленців та інші зайві ворсинки. Ця проста дія ефективно прибере шерсть з вашого улюбленого одягу.

Варто зауважити, що саме на темних речах найсильніше видно, як багато шерсті скупчилося за час носіння. Часто з цією неприємністю звичайне прання взагалі не справляється. Як саме вологі серветки можуть врятувати речі від шерсті, пише cpykami.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere

Як правильно додавати вологі серветки під час прання:

Для того, щоб позбавитися шерсті домашніх улюбленців на ваших речах, необхідно просто додати в пральну машинку перед початком циклу одну-дві вологі серветки. У випадку, якщо білизни більш як 7 кг, додайте 3 штуки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пояснюється, що одна така серветка виступає у ролі "магніту", який "притягує" на себе шерсть, волосся та інші ворсинки. Під час нового прання щоразу потрібно додавати свіжу вологу серветку з упаковування. При цьому зі звичайними серветками краще не експериментувати, адже під час прання вони просто порвуться.

Пральні машинки за типом установки
Пральні машинки за типом установки, pixabay.com

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації