ПриватБанк повідомив клієнтів-вкладників про важливі зміни, які набули чинності з 1 грудня. Подробиці розкрили у пресслужбі банку у соціальній мережі facebook.

ПриватБанк навіть у такий складний для економіки період намагається радувати клієнтів корисними нововведеннями, акціями чи знижками. Так, цього разу фінустанови поділилося гарною новиною із власниками депозитів чи тими, хто планував стати вкладником.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Починаючи з 1 грудня, ПриватБанк підвищив ставки за депозитами в національній валюті. Наприклад, влада терміном від 10 до 12 місяців становить 9% річних, а для військовослужбовців ставку підняли до 14% річних.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"З 1 грудня ми підвищуємо ставки за депозитами у гривні:
- вклад "Слава Героям" для військовослужбовців - 14% річних
- 18-24 міс. - 14% річних
- від 6 міс. - 8% річних;
- від 3 міс. - 7% річних;
- вклади терміном від 10 до 12 місяців тепер 9% річних", - повідомляє пресслужба банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "на біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".