В Україні вже більше місяця працюють стабілізаційні відключення світла, а атомні станції працюють із перебоями - у всьому винні підлі ракетні атаки російських окупантів. У деяких містах та населених пунктах світу не буває цілодобово. Тому для багатьох закономірне питання – що буде з тарифами на світ у грудні.

Одразу варто заспокоїти, тарифи на електроенергію для населення не змінюватимуться. Будь-які повідомлення про їх підвищення є спекуляцією та частиною інформаційних атак росії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби енергокомпанії YASNO.

Комунальні тарифи, кадр з відео
Комунальні тарифи, кадр з відео

Там зазначили, що згідно з відповідною постановою Кабміну, до 31 березня 2023 року для побутових споживачів тарифи на електроенергію встановлено на рівні:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

- 1,44 грн/кВтг за весь спожитий обсяг до 250 кВт/год;

- 1,68 грн/кВтч при споживанні понад 250 кВтг.

"Поширення інформації про зміну тарифу на електроенергію для населення є свідомим фейком та частиною інформаційних атак ворога. Ціни для населення залишаються незмінними", – йдеться у повідомленні.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв українцям, що тарифи не змінюватимуться - це торкнеться не тільки електроенергії, а й іншої комуналки.

Нагадаємо, почніть відкладати вже зараз: що подорожчає перед Новим роком.

Раніше повідомлялося, Київстар оголосив про підвищення цін на тарифи: щонайменше 150 гривень з кожного.

Також, температура в квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.