Один із великих українських банків "Ощадбанк", який відомий завдяки тому, що більшість громадян отримують у ньому свої законні соціальні виплати, продовжує робити нерви своїм клієнтам.

Ми вже писали про випадки, коли людям хамили у відділеннях банку, проте цього разу справа дійшла до того, що люди не можуть отримати свої особисті гроші на руки.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Знімала в банкоматі Ощадбанк з карти ОТП кошти, пройшла хвилина на екрані було написано, що операцію скасовано, але через пару секунд надійшло повідомлення, що кошти списали... в банк, зателефонувала, сказали, що кошти мають самі повернутися, але минуло 5 днів так нічого і не повернули", - поділилася незадоволена українка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Варто також зазначити той факт, що жінці таки відповіли, проте вирішення проблеми у повідомленні представників банку так і не надійшло. Ось що відповіли жінці: "Терміни повернення коштів слід уточнювати у Вашому банку, саме вони зможуть надати Вам детальні роз'яснення щодо повернення. Вибачаємося за незручності".

Нагадаємо, зміни у виплаті пільг: з 2023 року починають діяти нові правила.

Раніше повідомлялося, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також, у Польщі навіть дешевше, але до Німеччини нам ще далеко: українцям показали ціну на фруктовий кошик.