Зовсім недавно ми розповідали про те, що в Києві все ж таки планують встановлювати новорічну ялинку, незважаючи на проблеми з електроенергією по всій країні.

Мер міста Віталій Кличко пояснює, що таке дуже важливо робити, щоб люди відчували "присутність" свята, не були поглинені апатією. Більш того, він заявляє, що новорічне дерево можна встановити і без використання електрики, за кошти бізнесменів.

Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Youtube
Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Youtube

А зараз Віталій Кличко дав невелике інтерв'ю і згадав про комендантську годину, яка у всіх областях вже давно не змінювалася. Ще на початку війни були якісь виправлення. Однак тепер заборонено перебувати на вулиці з 23 години вечора до 5 ранку. Мер Києва заявив, що рішення про зміну тривалості комендантської години він не прийматиме сам... тільки в обговоренні з військовими. І поки що цього робити ніхто не буде.

"Поки обговорення щодо збільшення або зменшення комендантської години не було. Ми це питання поки не розглядали, тому що воно не актуальне", - заявив Кличко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Він додав, що комендантська година, що цілком логічно, введена виключно для безпеки самих мешканців. І зміни враховуватимуться за рекомендацій військових.

Нагадаємо, "Слуга народу" Микола Тищенко знайшов в Україні "проблеми", ставши блогером з Кличком: "Пи*здиш - ворог"

Як повідомляв "Знай.uа", Новий рік у Києві 2022: Кличко розповів про "символічну" ялинку, а українцям показали, скільки енергії потрібно

Знай.ua писав, де можна зарядити телефон у Києві, коли немає світла вдома: Віталій Кличко розповів про можливість евакуації