ПриватБанк повідомив українців про зміну ліміту на зняття готівки у банкоматах своєї мережі. Яка максимальна сума доступна для зняття за одну операцію, повідомляє пресслужба банку у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк удвічі збільшив ліміт на зняття готівки у банкоматах своєї мережі. Так, за новими правилами, за одну операцію можна зняти до 20 тисяч гривень. До цього було встановлено ліміт – до 10 тисяч гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Збільшили ліміти на переведення в готівку в банкоматах з карток усіх українських банків до 20 тис. грн. Таку суму можна отримати в банкоматі ПриватБанку за одну операцію і повторити через три години", - йдеться в повідомленні.

У ПриватБанку наголошують, що зняти зазначену суму можуть власники карток будь-яких українських банків. Також зазначають, що проміжок між операціями зі зняттям становить три години.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

В Україні налічується понад п'ять тисяч банкоматів ПриватБанку, тому збільшення ліміту відкриває українцям більше можливостей для зняття готівки.

Раніше портал Знай повідомляв, Приват24 попередив про зміни: які оновлення запустили у банку для українців.

Також наш портал інформував, що в Ощадбанку більше не беруть комісії і немає ліміту на зняття готівки: українці дізналися про нововведення.

Крім того, ми писали, ПриватБанк помилково списав із картки соцвиплату, залишивши українку з дитиною без гроша: "Їсти нічого".