Клієнти ПриватБанку можуть отримати нову колекцію обкладинок для карток.

У додатку можна побачити обкладинки "Україна – єдина країна" для карток з назвами та зображеннями українських міст. Про це пише PrivatBank_insider.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

Нові обкладинки для карт

Це міста, які взяли на себе значну частину агресії, а також ті, хто знаходилися чи знаходяться в тимчасовій окупації рф. Серед запропонованих - Сімферополь, Крим, Бердянськ, Маріуполь, Донецьк, Харків, Запоріжжя, Херсон, Севастополь.

Нова колекція обкладинок для карток у Приват24 заряджені на якнайшвидше повернення українських міст та територій, повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У "Приват24" з'явилася послуга для ФОПів

ПриватБанк запустив нову функцію в застосунку "Приват24" для підприємців. Відтепер у додатку можна сплачувати єдиний податок та інші бюджетні платежі.

Сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі прямо всередині звичного для всіх мобільного банку, – повідомив член правління ПриватБанку Євген Заіграєв.

Для того, щоб скористатися новою функцією, необхідно оновити застосунок. Щоб створити бюджетний платіж через застосунок, вам треба:

  1. зайти в розділ "Бізнес";
  2. обрати пункт "Платіж до бюджету";
  3. обрати отримувача та номер рахунку одержувача;
  4. у блоці "Дані платежу" обрати код сплати податку;
  5. вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти;
  6. підписати платіж за допомогою SmartID.

Нагадаємо, ми писали, що ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто та на яких умовах може отримати.

Як повідомляв "Знай.ua" нова корисна функція ПриватБанку викликала захоплення українців: давно вже чекали.

Також "Знай.ua" інформував, українцям пояснили, як повернути гроші за переплату газу: інструкція, нюанси та список документів