Один із найбільших українських банків "Ощадбанк", у якому велика кількість громадян отримують свої законні соціальні виплати, продовжує неприємно дивувати своїх клієнтів. Ми нещодавно писали, що банки тепер мають право списувати кошти на погашення кредитів, а цього разу ми вже зіткнулися з наслідками такого "законного" списування грошей.

Українка, яку звуть Яна, поскаржилася, що у її батька банк забрав дуже велику суму грошей і про це ніхто не попереджав.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скриншот: YouTube
Ощадбанк, скриншот: YouTube

"Батько з Донецької області, приходить на карту тільки профпростій, з них до цього списувався мінімальний відсоток, сьогодні ж забрали з картки більше 1300 грн!!! Це як? Як прожити на 900грн??? Мінімальний платіж платився, ви що робите, нелюди??? Чим ви краще за русню, добиваєте народ самі. Горіть у пеклі!", - пише невдоволена українка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Також заради справедливості слід зазначити, що представники банку відповіли українці так: "Для детальної перевірки чому у Вашого батька списалася велика сума коштів, рекомендуємо зателефонувати йому зі свого фінансового номера в контакт центр".

Нагадаємо, "Ощадбанк" запідозрили у шахрайстві, "відбирає" останні гроші: "Як прожити?".

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк залишає клієнтів без грошей, блокуючи карти для соцвиплат: "Цинізм".

Також, "ПриватБанк" забирає гроші з карток: чому українців залишають без коштів і нічого не говорять.