Українські супермаркети оновили ціни на консервовані огірки, горошок та оливки. Що і скільки змінилося в ціні, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Ціни на продукти в Україні продовжують зростати чи не щодня, не виняток та овочеві консерви, а також оливки. Найбільш помітно подорожчали консервовані огірки та зелений горошок.

Консерви, скріншот: YouTube
Консерви, скріншот: YouTube

Станом на другу половину листопада середня ціна на консервовані огірки торгової марки "Ніжин" складає 134,55 гривні за 920 грамів. У жовтні ціна була на порядок нижча – 123,26 гривні. Також подорожчали мариновані огірки торгової марки "Верес" – з 82,38 до 83,86 гривні за 500 грамів.

Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зелений горошок торгової марки "Верес" піднявся в ціні з 35,67 до 37,66 гривні за 400 грамів. Горошок "Бондюель" у середньому коштує 58,22 гривні за 400 грамів.

Ціни на горошок. Фото: скрін Мінфін
Ціни на горошок. Фото: скрін Мінфін

Оливки "Іберіка" зелені без кісточки 170 грамів не змінилися в ціні порівняно з жовтнем і, як і раніше, коштують у середньому 40,20 гривні. В той самий час ці оливки, але в 300-грамовій упаковці подорожчали з 54,10 до 57,58 гривні.

Ціни на оливки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на оливки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, м'ясо, яйця, молоко та олію: українцям показали оновлені ціни на популярні продукти.

Також наш портал інформував, борщовий набір вдвічі дешевший, а от фрукти на одному рівні: порівняння ціни на продуктовий набір в Україні та Європі.

Крім того, наш портал інформував, фрукти подешевшали, але доступнішими не стали: скільки коштують лимони, мандарини, апельсини та яблука в листопаді.