В Україні через ожеледицю та сильні опади оголошено перший рівень небезпеки.

Сьогодні очікується різка зміна погодних умов. По всій країні, окрім Закарпаття та півдня, прогнозують ожеледицю, а ближче до ночі – сильний дощ та мокрий сніг. Про це повідомляють у ДСНС.

Непогода. Фото: Youtube
Непогода. Фото: Youtube

18-19 листопада в Україні очікуються небезпечні та стихійні метеорологічні явища. Український гідрометцентр повідомляє, що до кінця доби в Карпатах та на Прикарпатті передбачається сильний сніг (ІІ рівень небезпеки). - йдеться у повідомленні.

Вночі 19 листопада синоптики прогнозують у більшості північних та центральних областей - сніг та налипання мокрого снігу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

З усього виходить, що на дорогах буде погіршення умов пересування чеоез налипання мокрого снігу та високу щільність опадів.

У північно-східних областях - значні опади (сніг з дощем) та ожеледь, вночі у південній частині - значні дощі (І рівень небезпеки).

У західних, північних (місцями Вінницькій та Черкаській областях) очікується приріст снігового покриву висотою 10-20 см.

Також автомобілістам вже точно пора «перевзутися» на зимову гуму, якщо ви ще цього не зробили.

Непогода. Фото: Youtube
Непогода. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що де падатиме сніг, а де ожеледиця зіпсує дороги: українців попередили про погану погоду, прогноз на 18 листопада.

Як повідомляв "Знай.ua" до початку 2023 року в Україні можуть ще більше подорожчати деякі продукти: експерт назвав їх.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні падатиме мокрий сніг та дощ: які області першими відчують зиму.