З початку року в магазинах суттєво піднялися цінники на продукти, зокрема, на хліб, який продовжує поступово дорожчати навіть зараз. Скільки коштує хліб у супермаркетах показує портал Мінфін.

Цінники на хліб продовжують все менше тішити покупців і все більше мотивувати почати самостійно випікати його в домашніх умовах.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Так, станом на 18 листопада середні ціни на нарізний батон "Румянець" встановилися на рівні 22,90 гривні за буханець у 450 грамів. Ще минулого місяця цінник був нижчим – 22,24 гривні. Батон "Київський" нарізний також подорожчав – з 25,43 до 26,16 гривні за 500 грамів. Пшеничний батон "Хлібодар Дніпровський" продається в середньому по 11,40 гривні за 500 грамів, а минулого місяця цінник становив 10,96 гривні.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що якщо батон у супермаркетах став коштувати більше, то пшеничний хліб навпаки – подешевшав. Втім, цінники залишаються високими. Так, хліб пшеничний 650 грамів у середньому коштує 30,64 гривні, а місяцем раніше цінник був на рівні 31,06 гривні.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, ціни на капусту в Україні підскочили майже вдвічі, але це не кінець: експерти прогнозують подальше подорожчання.

Також наш портал інформував, борщовий набір вдвічі дешевший, а от фрукти на одному рівні: порівняння ціни на продуктовий набір в Україні та Європі.

Крім того, наш портал інформував, фрукти подешевшали, але доступнішими не стали: скільки коштують лимони, мандарини, апельсини та яблука в листопаді.