Українці вже не перший місяць стикаються з проблемою того, що Нафтогаз не отримує їх показники лічильника та виставляє свої часто завищені.

А люди платять за тими даними, що є у них, через що з'являється і з кожним місяцем зростає борг. Також продовжують надходити платіжки з неправилтними показниками та сумами. Клієнти "Нафтогазу" на повну силу штурмують компанію і нарешті дочекалися відповіді на те, що робити з неправильними квитанціями, які вони отримують з компанії.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

Про це повідомила компанія у відповідь на питання клієнта.

"Про що ви говорите, коли тільки у мене неоплачених 100 кубометрів газу (таких як я, як мінімум сотні тисяч), а все тому, що Ви не отримуєте реальних показників лічильників, хоча щомісяця справно передаю їхньому місцевому газзбуту, і вас це НЕ ХВИЛЮЄ. Зараз Ви попросите особовий рахунок для уточнення інформації (проходили десятки разів), потім писатимете, що від Вас нічого не залежить. Невже вас не цікавить, чому споживання газу в рази перевищує його оплату?" , – поцікавився чоловік.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь на це в Нафтогазі повідомили, що не можуть вплинути на роботу іншої компанії. При цьому клієнту порадили написати письмове звернення, прикріпити фотопідтвердження передачі показників (якщо воно є) та надіслати, наприклад, рекомендованим листом до облгазу.

"У такому разі Ваш оператор ДРМ буде зобов'язаний надати відповідь письмово та виконати перерахунок за необхідності. Якщо Ваш оператор ДРМ відмовляє перераховувати дані – краще звернутися до НКРЕКУ (Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг,https://www.nerc.gov.ua) з письмовою скаргою" , - додали в компанії.

Відповідь Нафтогазу
Відповідь Нафтогазу

Нагадаємо, як отримати назад переплачені кошти за газ – покрокова інструкція.

Раніше ми повідомляли, що в "Нафтогазі" пояснили, де квитанції українців за газ за жовтень і потішили знижкою: "Це дає можливість..."