Вам варто розслабитися, поглянути на цю картинку, вибрати один із вузлів і прочитати розшифровку нижче.

Якщо ви не можете розібратися, яка проблема не дає вам повноцінно дихати на повні груди, пропонуємо пройти цей легкий тест. Він розповість, на що варто звернути увагу, та з чим ви маєте попрацювати. Усвідомлення того, що в людини є комплекс – це перший крок до його подолання.

Психологічний тест. Фото: скриншот з відео
Психологічний тест. Фото: скриншот з відео

Перший. Якщо ви вибрали цей вузол, це означає, що ви комплексуєте у спілкуванні з іншими людьми. Здається вам важко збирати слова не лише до малознайомих, але й до близьких друзів.

Психолог радить таким людям шукати приклади людей, які надихають. Які не тільки позбулися своїх комплексів і якихось переживань, а й багато чого досягли. Читай багато книг, відвідуй семінари для вдосконалення своєї особистості, запишися у клуби за інтересами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другий. Здається, ви мрієте бути перфекціоніст у житті у вас комплекс відмінника.

Проблема криється в завищених вимогах до себе, оточуючих, власного життя. Якщо перед вами важливий проект, не прагніть довести до ідеалу кожен його пункт вже на етапі чорнової роботи з ним, не зациклюйтеся на першій же завданню.

Третій. Якщо ви вибрали цей вузол to wash комплексів щодо вашої зовнішності пройдіть курс психолога навчитися бачити в недоліки прекрасне, адже саме вони роблять у нас унікальними не схожими на інших.

Четвертий. Ви звикли себе порівнювати з оточуючими. Ви весь час шукаете те, хто і чим вас краще або гірше. Достатньо в естетиці перегони насолоджуйтесь життям усіх медалей все одно не зібрати.

Нагадаємо, ми писали, що хто з українців залишиться без оплати лікарняних: можливі причини і як їх вирішити.

Як повідомляв "Знай.ua" кому вистачить і п'яти, а кому потрібно 10: скільки треба спати різним знакам Зодіаку.

Також "Знай.ua" інформував, вітаміни доступні кожному: українцям показали нові ціни на мандарини та апельсини.