Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у п'ятницю, 11 листопада. За її словами найближчим часом дощів в Україні не видно. Ймовірні вони лише у п'ятницю.

Згідно з прогнозом, невеликі опади передбачаються вночі у західних областях, вдень на півночі України, місцями у центральній частині, а також на Одещині. Водночас на сході, більшості півдня та вдень у західній частині завтра буде без опадів.

Як обіцяє синоптикиня, температура повітря поки що не міняється. То ж протягом дня очікується +8+12 градусів, в Криму до +14 градусів.

"Термін "суха погода" не підходитиме, бо тумани та серпанки все ж підкидатимуть вологи в повітря. Особливо нічне та ранкове. Ну, й сірого кольору листопаду також додадуть. Але ось щоб лило чи капало - ні. Бо лише завтра, у п’ятницю, дощі ймовірні.", - йдеться у повідомленні синоптикині. Наталка Діденко

Осінній сад, скріншот з відео
Осінній сад, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Стосовно столиці, то у Києві 11-го листопада дощ очікується, місцями, невеликий. Наталка Діденко у цей день радить виходити на вулицю й гуляти, бо потім довго не буде такої чудової можливості. Температуру повітря обіцяє близько +10 градусів.

"Досить комфортно, враховуючи ввімкнене опалення, у домівках взагалі поки що тепло. Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг. А поки що завтра, в п'ятницю, кволенькі дощі, потім - довго без дощу.", - йдеться у прогнозі. Наталка Діденко

Нагадаємо, у ПФУ пояснили важливий нюанс нарахування пенсії чоловікам: потрібно виконати одну умову

Як повідомляв "Знай.ua", чому булочки та хліб вам не вдаються: як правильно використовувати дріжджі, у цьому часто помиляються

Також "Знай.ua" писав, свіжий базилік на підвіконні: як виростити ароматну зелень у будь-який сезон року