Усі українці із завмиранням серця чекають наймагічнішу пору року - зиму. Усе це у тому, щоб відзначити Новий рік і загадати потаємні бажання.

Звісно, ​​якщо цього року Володимир Зеленський скаже, що "рік був складним", то всі одностайно з ним погоджуватися. Але, крім промови президента, цікаво дізнатися і про можливість святкування.

Обстріли енергетичної структури України росіянами істотно звузили коло новорічних традицій. І, звичайно ж, нікуди не поділася війна, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

У зв'язку з тим мер Києва Віталій Кличко розповів, яким буде новий рік у столиці України та як ми зустрінемо Чорного Водяного Кролика.

Головна ялинка Києва (Фото зі сторінки Folk Ukraine)
Головна ялинка Києва (Фото зі сторінки Folk Ukraine)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про це градоначальник сказав в етері єдиного телемарафону.

Він запевняє, що масових гулянь, як завжди, точно не буде.

"По-перше, ми відштовхуємося від безпеки. І це питання ключове... Новий рік та Різдво скасовувати ніхто не буде... Я переконаний, що кожен зможе відсвяткувати у своїй родині... Але таких масових святкувань 100% не буде. Що стосується новорічної ялинки, то ми зараз розглядаємо це питання, відштовхуючись насамперед від безпеки" , - зазначив він.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Кличко додав, що влада схиляється до того, щоб традиційна ялинка в центрі міста все ж таки була.

Мер уточнив, що деталі міська влада зможе озвучити вже ближче до новорічних свят.

"Але можу сказати, що і новорічну ялинку розглядаємо... Атмосфера Нового року має бути... Тому ми зараз розглядаємо в обмеженому такому форматі святкування Нового року та різдвяних свят, але не хочемо їх скасовувати...", - сказав міський голова.

Нагадаємо, 2023 - рік якоїсь тваринки? Правила прикрашання ялинки, новорічного столу та вибору одягу на 31 грудня.