"Що в імені тобі моєму?" каже закоханий Пушкін. А людина "в темі" знає, що ім'я може нести значне енергетичне навантаження на індивідуума.

Тому, називаючи якось свою дитину, потрібно розуміти, яке майбутнє ви в неї можете закласти невірним вибором. А що робити тим, хто вже у зрілому віці? Можна дізнатися, що означає ваше ім'я і бути морально готовими, щоб легко обходити пастки долі. У цій статті ми розповімо, які імена просто притягують проблеми з грошима.

гаманець
гаманець

Чоловічі імена, які притягують бідність та фінансові труднощі

Олексій

Чоловік із цим ім'ям добрий, чесний, порядний та щирий. Але через ці якості він часто страждає і відчуває труднощі з фінансами. Олексій звик довіряти людям, через що часто потрапляє у неприємні історії. Він боїться змін, тому не наважиться піти на підвищення і не прагнутиме добиватися великих висот.

Максим

Чоловік із цим ім'ям сильний і цілеспрямований. Він знає собі ціну і має великий попит у жіночої статі. Але у професійній діяльності у нього не все так гладко. Його кар'єра складається непросто, через що він втрачає багато грошей. Крім того, що у Максима важко з фінансами, він ще любить витрачати гроші на різні непотрібні речі. Він може довго не заводити сім'ю, бо не має змоги її забезпечити.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оскар

Чоловік із цим ім'ям відрізняється своєю допитливістю. У школі Оскар навчається чудово, у його щоденнику завжди одні п'ятірки, але, незважаючи на це, він не може досягти великих висот і піднятися вгору кар'єрними сходами. Через невпевненість у собі та невизначеність Оскар часто змінює професію.

Хлопець, Pixabay
Хлопець, Pixabay

Жіночі імена, які притягують бідність та фінансові труднощі

Дар'я

Жінка з ім'ям Дар'я надто любить своїх близьких людей і готова прийти на допомогу за першим покликом. Вона може віддати всі гроші, які вона має. Не все так гладко складається у Дар'ї з кар'єрою, тому вона може часто відчувати нестачу грошей. При цьому Даша ніколи і нікому не скаржитиметься на свою роботу, та й поспішати її міняти теж не стане.

Римма

Це ім'я дуже красиве та рідкісне, але приносить його володарці надто багато неприємностей та проблем. Римма надто лінива і не любить працювати. Вона не має почуття гумору, вона не може підтримати розмову і дуже часто потрапляє в неприємні ситуації. До роботи вона ставиться недбало і ніколи не поспішатиме її виконувати. Начальство бачить, як Римма ставиться до своєї праці, тому ніколи не заохочує її.

Маргарита

Жінка з цим ім'ям має непростий характер, при цьому вона дуже вимоглива до себе та оточуючих. Маргарита часто ставить перед собою великі цілі, але їх ніколи не досягає. При цьому вона не виносить брехню і завжди готова прийти на допомогу нужденним людям. Маргарита звикла витрачати багато грошей на різну нісенітницю, і зрештою залишається ні з чим.

дівчина
дівчина

Нагадаємо, перевірте чоловіка, перш ніж вийти заміж: 5 чоловічих імен, які подарують славу, удачу та багатство.

Раніше ми повідомляли, що ці жінки приречені на самоту: 4 імені, які подарують вічні метання та короткочасні романи.