Листопад 2022 року принесе деяким українцям трохи позитиву щодо комунальних платежів. Є інформація, що компанія "Нафтогаз" запускає акцію для своїх клієнтів – українці можуть отримати 100 гривень. Гроші обіцяють зарахувати на банківську картку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Нафтогаз", пише "Хвиля".

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

"У листопаді ДК "Нафтогаз України" спільно із соціально важливою платіжною системою EasyPay UA розігрують 100 грн. для всіх клієнтів, які сплатять рахунок за спожитий газ", - повідомили в компанії.

Так, клієнти, які оплачують за газ, використовуючи платіжну систему EasyPay автоматично стають учасниками розіграшу та зможуть отримати фінансове заохочення у розмірі 100 грн. на свою карту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Газ в квартирі, скріншот: YouTube
Газ в квартирі, скріншот: YouTube

Для того, щоб взяти участь у розіграші, потрібно:

Сплатити рахунок за спожитий газ від "Нафтогазу" сумою від 50,00 грн. на сайті, у додатку або у найближчому терміналі EasyPay. Дочекатись оголошення результатів на офіційних сайтах компаній.

Усього переможців буде 100, і всі вони отримають на свою платіжну картку по 100 гривень. Акція отримала назву "Газуй на всі сто!", а діятиме з 1 по 30 листопада 2022 року.

Переможців буде визначено за допомогою сервісу "random.org", оголошено на офіційних сайтах організаторів та особисто поінформовано з 1 по 10 грудня 2022 року.

Нагадаємо, хліб буде не у всіх? Українцям показали нові ціни на борошно та маргарин.

Раніше повідомлялося, шашлик подорожчав, а котлети подешевшали: як в Україні змінилися ціни на свинину та курятину.

Також, нові ціни на хліб змусять гаманці неабияк схуднути: як змінилися цінники на початку листопада.