Українці, які збираються піти до супермаркету за покупками, повинні знати, що на початку листопада мережі магазинів оновили ціни на такі продукти як зелений горошок, кукурудзу та оливки.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним аналітиків з Minfin, повідомляє портал "Хвиля".

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Повідомляється, що ціни на зелений горошок Novus станом на 02 листопада знизилися на кілька копійок, склавши 31,99 грн за 410 грам. А ось зелений горошок торгової марки Бондюель обійдеться значно дорожче, ніж минулого місяця - він подорожчав з 35,67 до 54,49 грн за 400 грам.

Ціни на горошок, скріншот: Minfin
Ціни на горошок, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дещо в ціні додала і цукрова кукурудза – з 33,19 грн до 34,86 грн за 420 грам. Бондюель додала у ціні з 61,88 грн до 62,38 грн за 340 грам.

Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin
Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin

Тим часом, оливки торгової марки Іберіка зелені без кісточки подорожчали з 54,10 грн до 59,23 грн за 170 грам.

Ціни на оливки, скріншот: Minfin
Ціни на оливки, скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що рибні консерви "Сардини натуральні" подорожчали більш ніж на гривню. Минулого місяця середня ціна баночки становила 56,46 грн., а на початку листопада – зросла до 57,70 грн. за 230 р.

Продукт вигідніше купити у торговельній мережі Ашан – по 55,40 грн. "Шпроти в маслі" у жовтні коштували 72,91 грн. за 150 г, а зараз – вже 74,60 грн.

Нагадаємо, голодними не залишимося: українцям показали нові ціни на "золоту" гречку, готуйте ложки.

Раніше повідомлялося, ціна на соняшникову олію в супермаркетах: сумні прогнози та обнадійливі ціни.

Також, в Україні різко подорожчали важливі продукти: скільки доведеться віддати за овочі та рибу у листопаді.