Овни, Водолії, Тільці та Близнюки - представників цих знаків Зодіаку вже цієї зими охоплять шалені почуття, кохання, та приємні хвилювання, не дасть сумувати навіть у зимну пору.

Поки Україна буде потерпати від ворога, частково готуючись до холодної пори року, деяким знакам Зодіаку поталанило, їх чекає зустріч зі своєю половинкою, шалені почуття та тепло, яке грітиме їх попри погоду за вікном.

Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube
Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube

Овен

Для Овнів настане час, коли треба буде приймати рішення. Власне, це треба буде зробити після 22 листопада. Не виключено несподіваний поворот сюжету. Але схрещуємо пальці за те, щоб всі ці несподіванки привели до щасливого святкового результату. В середині грудня приготуйтеся до припливу удачі та захоплюючого імпульсу у своїх планах.

Водолій

Початок зими може ознаменуватися для цього знаку Зодіаку знайомством та початком нових захопливих стосунків, яких до певного часу побоювалися та цуралися. Ви можете відчувати особливу схильність пустити коріння, оскільки повний місяць подорожуватиме в тандемі з вашим правителем, руйнівником Ураном. Новий рік Водолії зустрічатимуть вже в обіймах коханої людини, яка зігріє їх своїм теплом, ніжністю та коханням.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тільці

Цього разу стабільні та впевнені у завтрашньому дні Тільці можуть стикнутися з тим, що серцебиття пришвидшиться, а думки захопить вихором нових почуттів. Не будьте надто впертими на самому початку, дозвольте зацікавленню проникнути глибше в серце, і тоді неймовірний шал та блаженство гарантовані вам на пів року наперед, а далі, все залежатиме від вас та вашого партнера.

Близнюки

Осінь принесла в життя Близнюків частку хаосу, без якого саме існування представників цього дивного знаку було сумним та невеселим. Кінець листопада початок грудня поставить Близнюків перед вибором — або лишатися у нищівній темряві, або пірнати в нові яскраві стосунки, які наповнять та дадуть багато позитиву як Близнюкам, так і партнеру, яким би знаком Зодіаку він не був. Не сподівайтеся, що це буде безтурботний час, він сповнений цікавих відкриттів та трепетних хвилювань.

Нагадаємо, ми писали, що дати магнітних бур у листопаді: коли берегти голови та як пережити коливання.

Як повідомляв "Знай.ua" гороскоп на тиждень 30 жовтня-6 листопада для всіх знаків Зодіаку: муки Стрільців, підозрілість Дів та лікування Овнів.

Також "Знай.ua" інформував, про правила прикрашання ялинки, новорічного столу та вибору одягу на 31 грудня.