Ціни на українських автозаправних станціях продовжують поступово зростати, а гаманці водіїв ще активніше "худнути". Так, портал Мінфін показує, як змінилися ціни на бензин, дизпаливо та скраплений газ.

Українські АЗС оновили ціни на бензин, дизель та автогаз. Так, якщо вартість деяких видів автомобільного палива стабілізувалася, інші види продовжують дорожчати.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, середня вартість бензину А-95 преміум залишається без змін вже кілька днів поспіль - 50,09 гривні за один літр. Така сама ситуація з бензином А-95, який у середньому продається по 49,42 гривні за літр. Бензин А-92 у порівнянні з попереднім торговим днем ​​подорожчав на 5 копійок – до 47,95 гривні за один літр.

Дизельне паливо продовжує дорожчати і пропонується в середньому по 53,83 гривні за один літр, що на 3 копійки дорожче, якщо порівнювати з попереднім днем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Зріджений газ продається вже в середньому по 28,41 гривні за літр, що на 5 копійок дорожче, ніж попереднього торгового дня. Вартість автогазу поступово збільшується ще з вересня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, коли запаси підуть не на користь: водіям пояснили скільки можна зберігати паливо в каністрах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.