Перша половина місяця буде непростою та виснажливою. У коридорі затемнень краще нічого не робити. Плюс ретроградний Марс та напруга з Нептуном.

Дуже складний місяць, коли підприємцям не можна відкривати нічого нового, не варто підписувати й важливих контрактів.

Знаки зодіаку, фото e-w-e
Знаки зодіаку, фото e-w-e

Овен

Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Можете стати нестерпно зарозумілим, непробивним самовпевненим. Відбуваються зіткнення з волею інших людей, перенапруга сил, неекономне витрачання енергії. Тому результатом такого транзиту може бути фізичне виснаження і навіть хвороба, пов'язана з перевтомою та підвищенням температури. Небажано втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, приймати поспішні рішення, прагнути досягти всього відразу, з нальоту, перевищуючи свої можливості. Є небезпека ошпаритись, отримати серцеві напади. Загроза нещасного випадку. Дуже критичний період, слід бути дуже обережним і обачним, щоб не стався нещасний випадок, або не був здійснений насильницький вчинок, про який пізніше шкодуватимете.

Телець

знак Зодіаку Тілець
знак Зодіаку Тілець

Щасливий, гармонійний настрій, схильність до романтичних зв'язків, витонченого сприйняття музики, поезії, живопису. Прекрасний період для налагодження ділових контактів, пов'язаних із мистецтвом, для співпраці з людьми мистецтва, особливо – з жінками. Період матеріального комфорту: можна робити невеликі покупки та придбання, отримуєте подарунки, збирайте майно. У цей час отримуватимете особливе задоволення від їжі, тому в цей період треба дозволити собі з'їсти те, що хочеться, а не сидіти на дієті (крім як з лікувальною метою).

Близнюки

знак Зодіаку Близнюки, фото Pixabay
знак Зодіаку Близнюки, фото Pixabay

Зміна поглядів та переконань, нові унікальні зв'язки, хобі, захоплення. Потреба оновити та перебудувати своє ставлення до навколишнього світу, змінюється коло читання та якість необхідної інформації. Гарний період для практичної діяльності. Плідні інтелектуальні контакти з начальством та товаришами по службі. По-новому оцінюєте проблеми свого здоров'я, їжі, одягу, розуміння чистоти та порядку на роботі, звертаєте увагу на дрібниці. Короткі поїздки, в основному – для зміцнення здоров'я та придбання одягу. Гарний період для влаштування на роботу, для сумісництва, для будь-якої діяльності.

Рак

Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел

У листопаді у Вашому житті можуть виникнути обставини, які зроблять Вас дратівливим та запальним. Гнів, образливість через дрібниці можуть призвести до сімейних сварок і ускладнюватимуть ділові контакти. Дрібне засмучення може спричинити стан бурхливого гніву. Ви розвинете енергійну діяльність по будинку, прагнучи зробити щось своїми руками, але при цьому треба дотримуватися особливої ​​обережності, щоб не отримати травму (опік, забій, перелом, поріз). Несприятливий період для ведення справ із жінками та для хірургічних операцій (їх краще не робити). Емоційні розлади можуть спричинити захворювання шлунка та інші психосоматичні порушення та хвороби (безсоння).

Лев

Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел

Творчі невдачі, марна трата сил на сварки з дітьми та коханцями, на порожні розваги та азартні ігри. Можлива груба безшабашна активність, яка виявиться у грубій поведінці, у непристойних розвагах чи буйній поведінці під час громадських зборів. Порада жінкам-Левам: уникайте небезпечних ситуацій, щоб не зазнати насильства. Хвороби дітей, втрата стану у спекуляціях. Дуже критичний період, слід бути дуже обережним і обачним, щоб не стався нещасний випадок, або не був здійснений насильницький вчинок, про який пізніше шкодуватимете.

Діва

Діва
Діва

Прокидаються нові здібності та таланти, використовуються приховані резерви. Зумієте отримати користь з необхідної інформації, вдалих зв'язків і контактів, не втрачаєте жодної дрібниці. Можете створити власну систему. Отримуєте допомогу від близьких родичів. Перевороти на краще в творчих справах і хобі, успіх і ясність у любовних відносинах. Планети сприяють роботі, заняттям, контактам, впливають на інтелект. Активізується мислення, підвищується інтуїція, добре для розумової роботи, мистецтва і техніки, поїздки, подорожей, для переговорів, договорів і контрактів, довідок, відомостей, зміни місця роботи, посади.

Терези

Терези
Терези

Вас можуть чекати обман та віроломство друзів, зіткнення з наклепом, брехнею, з реальними та уявними небезпеками. Небажано далеко їздити. Слід остерігатися несподіваних небезпек у поїздках, обману, зради. Соціальні контакти забирають багато сил та енергії. Відкриті вороги створюють навколо багато чуток та пліток, Вам у цей період треба навчитися зберігати рівновагу. Остерігайтеся розриву з коханою людиною, розлучення, розлуки, у справах – застою. Важко відновити справедливість, багато відкритих ворогів, які обмежують громадські та ділові зв'язки, втягують у судові процеси, переслідують. Людина самотня в суспільстві, позбавлена ​​підтримки.

Скорпіон

знак Зодіаку Скорпіон
знак Зодіаку Скорпіон

Конфлікти у громадському житті та у шлюбі, сильні противники можуть залучити до судового процесу. Суспільний скандал, погана репутація, розлучення. Буде багато невдач на роботі, зрада начальства та товаришів по службі. Вибухонебезпечний період тяжких випробувань, катастроф. У найкращому разі – з'явиться можливість виробити гарну витримку та самоконтроль у екстремальних ситуаціях. Прагнення досягнень перетворюється на нав'язливість: можете доопрацюватись до передчасної смерті. Успіху та репутації загрожує крах, громадське становище може бути втрачено, з кар'єрою – покінчено, якщо Ви не знайдете у собі сил зупинитися та перепочити.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Вам на користь усі реформи та нововведення. Успіх у нових починаннях, несподівана підтримка від нових покровителів. Це час, коли мрії стають дійсністю. Втілюється в життя те, що хотіли реалізувати або заради чого прагнули успіху. Відкривається доступ до якихось нових об'єднань, до нових зв'язків. Це може ініціювати нові ділові починання, контакти та контракти. Можливе також покращення відносин із колегами та у виробничих групах. Добре суспільство, вихід на нові кола, зміцнення становища серед молоді, нова діяльність, нові важливі справи. Підтримка друзів, роль друзів у житті збільшується. Початок заступництва когось із можновладців.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Добре вибрати професію у цей період, а якщо вона вже є, то потрібно активно підвищувати свій професійний рівень. Підкорити себе одній меті, вибрати один шлях і слідувати йому. Зростає впевненість у собі, прояснюються життєві цілі та завдання, наводяться у систему методи досягнення цих цілей. Зміцнюються погляди життя, стабілізується матеріальне становище. Можете сильно впливати на колектив, на людей в цілому, при необхідності - підкорити всіх собі. Сприятливо тим часом займатися бойовими мистецтвами. Цей період доцільно використовувати для розумової роботи, де потрібна велика фанатичність і глибоке проникнення в предмет.

Водолій

Водолії, фото Pxhere
Водолії, фото Pxhere

Можуть бути несподівані повороти в соціальному житті на краще. Можливість отримати спадщину, вирішити заплутану проблему, пов'язану із соціумом. Збільшуються працездатність та життєва енергія, народжуються нові раптові думки та ідеї, нові творчі плани. Сприятливі азартні ігри (у міру) та спекуляції. У галузі професії та роботи - непередбачена вдячність та схвалення, успіх та піднесення. Прокладається шлях до нових підприємств, зав'язується нове знайомство, нова дружба, з боку друзів – допомога, сприяння. Це найвигідніший час для нового почину, нових угод і підприємств, нових ідей, планів.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

У Вас хороша інтуїція на події суспільного життя – знаходите своє місце, уникаєте конфліктів із партнерами, товаришами по службі, владою. Таємні супротивники стають явними, прояснюються всі заплутані та незрозумілі життєві ситуації. Відбудеться вирішення всіх заплутаних ситуацій. У цей час дуже добре шукати собі ідеального партнера, є можливість знайти собі стійкий шлюб. Планети дозволяють пристосовуватися, лавірувати, викривати чужі таємниці, проникати в чужі секрети. З'являється тонка спостережливість, психологічний дар, відкриваєте для себе нові духовні цінності та високу життєву мету.

Нагадаємо, 2023 - рік якоїсь тварини? Правила прикраси ялинки, новорічного столу та вибору одягу на 31 грудня.

Раніше ми повідомляли, Деймон Таргарієн, сир Крістон Коул або принцеса Рейніра: хто ви з серіалу "Дім Дракона" за знаком Зодіаку.