З початку травня 2022 року українців перевели на прямі договори з "Нафтогазом", але в деяких виникли проблеми після зміни постачальника, тож у компанії вирішили нагадати, як отримати платіжку за газ та сплатити рахунок.

У "Нафтогазі" заявили, що за останні півроку кількість клієнтів ГК стала втричі більшою. Наразі 99% населення забезпечено газом від нового постачальника, але нових клієнтів вирішили поінформувати, як можна легко сформувати платіжку за газ, сплатити рахунки онлайн та скористатися іншими послугами, доступними в особистому кабінеті.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Про це написали у виданні "Хвиля", посилаючись на пресслужбу компанії "Нафтогаз".

В особистому кабінеті українці можуть дізнатися про актуальний стан рахунку та сплатити рахунок за спожитий газ. Тепер не потрібно сидіти в очікуванні паперової платіжки, можна сформувати рахунок та деталізацію нарахувань онлайн.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

За необхідності можна відразу завантажити довідку про пільги та субсидії та отримати акт звірки.

Також серед популярних послуг: можливість оформлення договору про реструктуризацію боргу або отримання довідки про відсутність заборгованості.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що рівень бідності в Україні незабаром досягне 55%, і всьому виною шизофренія путіна: які прогнози дають експерти

Як повідомляв Знай.ua, українців готують зустрічати зиму, роздаючи безкоштовні теплі набори: хто може отримати

Також портал Знай.ua писав, що АЗС оновили ціни на бензин, дизель та автогаз: що подорожчало найбільше