Пенсійний фонд України повідомив про те, що завершив виплати українським пенсіонерам за жовтень. У пресслужбі повідомили, що повний обсяг було розподілено та вислано на Укрпошту та уповноважені банки.

Пенсійний фонд розподіляє кошти, призначені українським пенсіонерам на два напрямки, для тих пенсіонерів, хто отримує кошти від Укрпошти, та для тих, хто отримує кошти на банківські рахунки. Так цього місяця було направлено 50,6 млрд грн, в тому числі 9,6 млрд грн – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 41 млрд грн – через уповноважені банки, - повідомляють у ПФУ.

Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео
Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео

Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100 % профінансованих сум. За повідомленням АТ "Укрпошта" станом на 25 жовтня доставлено 92,6 % профінансованих сум. - зазначають у відомстві.

У ПФУ зокрема зазначили, що відомство проводить інформаційну та роз'яснювальну роботу. Таким чином у жовтні надано 593 тис. пенсійних послуг особам, які звернулися до органів Пенсійного фонду України, у тому числі 26 жовтня – 31 тисячу.