В Україні у вівторок, 25 жовтня, трохи змінилися середні ціни на пальне, що дає невеликі перспективні на схожу динаміку середи, 26 жовтня. Відомо, що піднялися у ціні дизель та автомобільний газ, ціна всіх марок бензину демонструє стабільність на ринку вже третій день поспіль.

Про це стало відомо завдяки моніторингу цін від порталу AutoRia.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

За даними експертів, паливо А-95+ продається на заправках у середньому по 50,03 грн/л, А-95 – по 49,35 грн/л. Літр А-92 реалізується за 47,85 грн за літр.

Ціни на бензин, скріншот: AutoRia
Ціни на бензин, скріншот: AutoRia

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дизельне паливо додало до ціни 4 копійки і тепер коштує 53,61 грн/л. Автогаз подорожчав ще на 23 копійки – до 28,01 грн. за літр. У мережах АЗС бензин А-95 пропонують не менше 46,2 грн/л, максимум – 51 грн/л. Вартість літра дизеля стартує з 51,13 грн/л, максимальна ціна – 57 грн/л. Ціни на автогаз коливаються від 25,85 до 29 грн/літр.

Варто нагадати нашим читачам, що середня вартість палива в Україні станом на 23 жовтня не змінилася. Зокрема, стабілізувалися ціни на бензин як марки А-95, так і А-95+. Цей вид палива продається в середньому по 49,35 гривні за літр та 50,03 гривні за літр відповідно.

Також наші читачі пам'ятають, що українців попереджали про зростання ціни на деякі товари, але це стосується не лише продуктів харчування. У категорію того, що подорожчає до початку зими, додали прилади генерації енергії та речі, які допоможуть вижити у разі тотального відключення електрики.

Нагадаємо, салатів чекати до літа? В Україні втричі подорожчали огірки.

Раніше повідомлялося, зима та дороги: як підготувати свій автомобіль до майбутніх холодів.

Також, ціни на пальне в Україні стабілізувалися: за скільки АЗС продають бензин, дизель та автогаз.