Повномасштабна війна в Україні триває вже дев'ятий місяць, і кінця цього, на жаль, не видно. Люди з надздібностями тим часом продовжують робити свої прогнози, і зокрема мова пішла про листопад.

У своєму прогнозі для YouTube-каналу "Прогноз" астрологиня Людмила Хомутовська розповіла, яким буде наступний місяць осені, і чи буде він спокійним.

"Сказати, що він буде зовсім спокійним, я не можу. Але все-таки напруга буде, і до кінця місяця вона трішечки зменшиться", - каже жінка.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Крім того, ще не закінчився жовтень, і ці останні дні можуть бути вкрай важкими для всіх наших громадян. Крім того, за тяжкістю його можна навіть порівняти з березнем цього року, коли, по суті, все тільки починалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Не можна розслаблятись, бо війна все ще триває, і це все мають розуміти. Крім того, через ракетні обстріли, що почастішали, ця зима може пройти дуже складно.

Далі тарологиня подивилася на картах, чи успішною буде масова мобілізація в Україні, про яку так часто почали говорити останнім часом. Астролог одразу зазначила, що вона вже почалася, і все закінчиться гаразд. Тобто українцям вистачить бойової сили на фронті і ми обов'язково відвоюємо всю нашу територію.

Таро. Фото: скриншот Youtube
Таро. Фото: скриншот Youtube

Насамкінець Людмила Хомутовська дала пораду всім українцям, який допоможе вистояти черговий тиждень боротьби з російською агресією.

"Шість кубків. Це знаєте, коли ми повертаємось на рівень наших предків, на рівень наших попередніх поколінь, і беремо у них не лише силу, а й досвід. Наприклад, хтось почав їхати до села, і таким способом робити собі невеликий. запас продуктів. Тож тут спираємось на досвід предків, і тоді у нас усе рухатиметься вперед" - додала тарологиня.

Нагадаємо, що повістку може отримати кожен військовозобов'язаний: головний військом столиці

Раніше повідомлялося, що українців попередили про подорожчання нової категорії товарів: дні у непроглядній темряві забезпечені

Також, до цих вакансій слід придивитися: яку роботу та зарплати пропонують під час війни