Відома українська тарологиня Людмила Хомутовська вирішила зробити нові розклади щодо ситуації на фронті. Чи зможуть ЗСУ вийти на кордони 1991 року, фронт взимку, Гіркін у полоні, а також хтось привітає росіян з Новим роком.

Про це вони поговорили під час ефіру зі Славою Деміним на YouTube -каналі "Люкс ФМ". Вони регулярно обговорюють, на що чекати українцям найближчим часом.

Спочатку вони обговорили те, чого очікується найближчим часом від фронту. Зокрема, мова йшла про час, коли настануть перші холоди.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Людмила Хомутовська одразу зазначила, що наступні два місяці будуть вкрай успішними для українців, але, на жаль, такого, як у Харківській області, поки що не буде. Але поступ буде. Мерзнути наші воїни не будуть, оскільки форму підготовлено, а підтримка триває.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Далі обговорили нове інтерв'ю голови ГУР МО України Кирила Буданова, і за його словами вже до літа все йтиме до завершення. Україна зможе повернути усі свої кордони 1991 року. А ось, що побачила таролог:

"Вони вийдуть на межі 91 року, у нас це показує, що це буде раніше та швидше, але давайте підтвердимо те, що він каже" - зазначає Людмила Хомутовська.

Таро. Фото: скриншот Youtube
Таро. Фото: скриншот Youtube

Декілька днів тому також з'явилася інформація про те, що Ігор Гіркін був мобілізований, і зараз воює на боці Росії. У ГУР МО оперативно відреагували на цю новину і запропонували за чоловіка 100 тисяч доларів.

За словами жінки, його обов'язково візьмуть у полон, ще й посадять на повну за його дії у 2014 році.

"Його візьмуть у полон, чекаємо. І на нього чекає взагалі посадка на повну, так що однозначно".

Незабаром почнеться передноворічна метушня. Слава Дьомін уже, мабуть, почав готуватися, і тому поставив питання тарологу про те, що вітатиме росіян із Новим роком.

"Як на мене, це буде не путін" - коротко і лаконічно відповіла жінка. Сподіваємося, що це буде справді так, проте правду покаже час.

Нагадаємо, про які електроприлади варто "забути" на якийсь час: поради експертів українцям розумно економити

Раніше повідомлялося, що іранську школярку забили до смерті силовики - відмовлялася співати пропагандистський гімн

Також, опалювальний сезон 2022: у Мінсоцполітики розповіли, чи вистачить грошей на субсидії