Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець, яка поїхала до Польщі, показала, як повеселилася в компанії друзів. Яскравими кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Кравець якийсь час жила в Україні, куди повернулася з-за кордону, де перебувала з мамою та іншими членами родини. Напередодні дівчина виїхала до Польщі, щоб побачитись із друзями.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Так, Маша Кравець провела кілька яскравих днів у Варшаві, де гуляла мальовничими вуличками, насолоджувалася вишуканими стравами і просто щиро веселилася з друзями. Усі отримані емоції вона постаралася вмістити на фото, що їх опублікувала на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Варшавські канікули", – лаконічно підписала фото Маша Кравець.

Повеселившись у добрій компанії, дочка Олени Кравець попрямувала назад до України, про що свідчать її останні сторіс. На кадрі молодик сумно проводжає поглядом поїзд, що від'їжджає, з Машею Кравець на борту.

Маша Кравець повертається до України. Фото: скрін instagram stories
Маша Кравець повертається до України. Фото: скрін instagram stories

"Додому. У хату", - підписала ролик Маша.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марта Адамчук, зірка "Жіночого кварталу" нагадала, з якої сталі робили "скляний міст" у Києві: "Чому вистояв?".

Також наш портал інформував, донька Олени Кравець із "Квартал 95" показала свої пригоди з хлопцем у Польщі: "Тато в курсі?"

Крім того, ми писали, дочка Олени Кравець із "Кварталу 95" покинула будинок, не дочекавшись із Болгарії маму: "У дорогу".