Дуже багато разів ми чули теорію про те, що було пророцтво про якусь жінку, за якої Україна заживе щасливо.

Багато хто вважав і досі вважає, що саме жінка має стати президентом, після чого Україна розквітне з величезною силою.

У теперішньому часі це навіює на думки про те, що невже саме жінка буде главою нашої держави після президентства Володимира Зеленського? Адже на обрії немає жодних впливових українок, ну, крім дружини Володимира Олександровича.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

То хто ж стане наступним президентом? На це спробувала відповісти відома тарологиня Людмила Хомутовська в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жінка розвіяла всі домисли і запевнила, що після Зеленського презилентом буде все ж чоловік. При цьому балотуватися на цей пост все ж буде жінка, але вона не переможе, бо їй не вистачить голосів.

"Я дивилася, там будуть рухати жінку. Але, як на мене, жінка у нас може бути тільки через вибори. А на цей раз не буде жінки, тому що вона не отримає стільки підтримки", – сказала тарологиня.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео
Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Варто відзначити, що раніше на пост президента України дуже хотіла потрапити Юлія Тимошенко, але кожен раз їй не вистачало голосів.

Нагадаємо, що тарологиня Людмила Хомутовська побачила пророцтво про Гіркіна в полоні, а ось із прогнозом Буданова про перемогу до літа не погодилася.

Раніше ми повідомляли, що тарологиня Людмила Хомутовська висловилася про зустріч путіна та Зеленського на Балі: "Його пресують у прямому розумінні".