Батьки щиро бажають своїй дитині щасливої ​​долі та надійного захисту на кожному життєвому кроці.

Допомогти їм у цьому може особлива молитва, яку потрібно вимовляти всім батькам 23 жовтня, та просити здоров'я для своїх дітей. Коротенькою, але дуже сильною молитвою Амвросія Оптинського, яку говорять 23 жовтня та просять захисту для дітей, поділився сайт "Доброта".

Важлива молитва за дітей

Господи, Ти один все знаєш, все можеш і хочеш, щоб усі врятувалися і прийшли до розуміння істини. Зрозумій дітей моїх (імена) пізнанням істини Твоєї і волі Твоєї святої, зміцни їх у виконанні заповідей Твоїх, і мене грішного (грішну), помилуй. Амінь

Молитва, фото gettyimages
Молитва, фото gettyimages

Батькам також варто звернути увагу на наступну молитву, яку слід вимовляти для того, щоб навчальний рік для дитини розпочався та пройшов легко та успішно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головна молитва перед навчанням дитини

Господи Боже і Сотворителю наш, образом своїм навчаєш закону Твоєму, дітям таємниці премудрості відкрив Ти, Соломонові і тим, що істину шукають, пізнання дарував, - відкрий серця, розуми та уста цих рабів Твоїх (імена), щоб зрозуміли силу закону Твого і успішно пізнали те, чого навчають їх, і що корисне для слави пресвятого Твого імені, для користі і улаштування Святої Церкви Твоєї і розуміння доброї і досконалої волі Твоєї. Звільни їх від всяких підступів ворожих, збережи у вірі Христовій і чистоті на всі дні їхнього життя — нехай будуть стійкі розумом і у виконанні заповідей Твоїх. І так навчені прославляти Пресвяте Ім'я Твоє, стануть спадкоємцями Царства Твого, бо Ти - Бог могутній милістю і силою благ, і тобі належить всяка слава, честь і поклоніння Отцю, і Сину, і Святому Духу завжди, нині і повсякчас, і на віки віків. . Амінь.

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Нагадаємо про молитви за сина та дочку до Господа, Пресвятої Діви та Ангела-охоронця: прості слова, щоб уберегти дітей від негараздів.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не робіть цього з хлібом: проблеми зі здоров'ям та життям ходитимуть по п'ятах.