Багато українських артистів стали ізгоями для своєї країни через те, що підтримали росію або промовчали про війну, яку ця країна розпочала в Україні.

Усі ми тільки відійшли від Ані Лорак, Таїсії Повалій, акторів серіалу "Свати", Регіни Тодоренко та інших, як вилізла ще одна "зірка".

При чому ця зірка вилізла на шоу одного з путінських ротів - Синіцина із серіалу "Кадети" - Бориса Корчевнікова, у його авторській передачі.

Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube
Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube

Йдеться про російського актора, який родом із України Юрія Батуріна. З початком війни з ним перестали спілкуватися навіть батьки, про що він поспішив поскаржитися.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я їм ворог. Не спілкуюся з ними з 24 лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Зараз мої батьки просто доживають у цій нинішній Україні, не живуть. Їм уже говорили оточуючі, мовляв, як же так, що з Юрою ..." , - Заявив Батурін.

Юрій Батурін, кадр із інтерв'ю
Юрій Батурін, кадр із інтерв'ю

Актор каже, що народився у Радянському Союзі, любить "радянську" Україну та називає себе російським актором українського походження. Аматор Росії при цьому цинічно заявив, що вірить, що коли закінчиться війна, він відновить відносини з батьками.

"Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто в полоні... Коли мені кажуть, що я ж українець, я кажу що так, такий самий українець, як Олесь Бузина, якого ви вбили. Я, можливо, більше українець, ніж усі ви разом узяті." , - додав актор.

@eren770666

♬ оригинальный звук - Eren770666

Юрій Батурін народився на Кіровоградщині і починав будувати акторську кар'єру в Україні, але вже багато років живе і працює в Росії. Він знімався у серіалах "Обручка", "Ще один шанс", "Ціна кохання", "Кохання з пробірки" та інших.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій простелилася перед Лукашенком під українську пісню, доки у Вінниці гинули діти.

Раніше ми повідомляли, що у сина Регіни Тодоренка виник психологічний розлад після пологів матері.