У серпні 2022 року стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко офіційно розлучається зі своєю дружиною Наталією, яка вже довгі роки проживає окремо від нього у Німеччині. Зараз вона хоче повернути собі дівоче прізвище.

Про це Наталія повідомила у своєму Instagram. Вона планує змінити прізвище у всіх соціальних мережах та медіа найближчим часом. Таким чином жінка хоче розпочати новий розділ життя.

Наталія Кличко, instagram.com/natalia_klitschko_official
Наталія Кличко, instagram.com/natalia_klitschko_official

"Протягом останніх 25 років багато хто з Вас знали мене як Наталію Кличко, і лише деякі з Вас знали моє справжнє ім'я - Наталія Єгорова... Я хочу продовжити свій новий життєвий шлях і розпочати нову історію, яку я починаю писати з чистого аркуша під своїм власним ім'ям", - написала Наталія.

Колишня мера зазначила, що головна причина – це розлучення, але вона з повагою відпускає те, що з ним пов'язане. Також Наталія заявила, що продовжуватиме допомагати жінкам та дітям, а під час війни це дуже актуально.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Я й надалі буду голосом для тих, у кого його забрали, і для тих, хто не може сьогодні говорити за себе.Я продовжуватиму нести Світло, Добро і Любов у цей божевільний світ. І я буду прагнути з кожним наступним кроком ставати кращою версією себе. Ваша Наталія Єгорова", - підбила підсумки вона.

Раніше ми писали про те, що колишня Наталія розповіла на своїй сторінці про трагедію.

Як повідомляв Знай.ua, колишня дружина Віталія Кличка Наталія вирушила до шаманів, шукати коріння предків: "Не вимагає розуміння мови"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Кличко після розлучення з мером Києва помчала лікувати душевні рани та похвалилася струнким тілом