Пенсіонерам, які мають таке посвідчення, відкриють нові карти.

Про це повідомили представники Ощаду, відповідаючи на запитання пенсіонера на тематичному порталі Мінфін.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

До банку звернувся чоловік із запитанням, що у нього закінчується термін дії електронного пенсійного посвідчення.

Термін дії картки (електронного пенсійного посвідчення) добігає кінця, а точніше у листопаді 2022 року. Підкажіть, будь ласка, скільки я ще можу користуватися даною карткою, і що необхідно зробити, щоб її перевипустити, – поцікавився клієнт.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
Представники фінустанови відповіли, що оскільки Ощадбанк більше не випускає електронних пенсійних посвідчень, пенсіонерам замовлять нові пенсійні картки. Причому це має бути без особистого звернення клієнта автоматично. А наявним посвідченням може вільно користуватися до закінчення терміну його дії.

Нові електронні пенсійні посвідчення вже не відкриваються. Після закінчення терміну дії електронного пенсійного посвідчення вам буде відкрито нову пенсійну картку. Відповідно, зараз ви можете користуватися своєю карткою до останнього дня листопада. Для детальної перевірки, чи не була вам замовлена автоматично нова пенсійна картка, рекомендуємо зателефонувати за вашим фінансовим номером у контакт центр за номером 0800-210-800, – відповіли в Ощадбанку.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що у безпеці лише Монобанк: українців попередили про масове закриття відділень.

Як повідомляв "Знай.ua" невелика економія або повний "блекаут": які пристрої тягнуть найбільше електроенергії в будинку.

Також "Знай.ua" інформував, чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.