Вранці 17 жовтня окупанти знову завдали удару по столиці. Цього разу використовували дрони-камікадзе Shahed-136.

Один з дронів поцілив у житловий будинок у Шевченківськом районі столиці. Про це повідомили уповноважені особи оперативно-рятувальних служб.

"У результаті атаки дронами-камікадзе, в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. На даний час із нього врятовані 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів. З-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані", – написав у своєму телеграм-каналі мер Києва Віталій Кличко.

Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві
Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві

Як повідомляв Знай раніше, Іран має намір передати росії балістичні ракети, хоча до цього заперечував постачання дронів-камікадзе.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Про плани Ірану повідомляє видання The Washington Post, посилаючись на офіційні джерела. За даними, іранська військова промисловість готує першу партію ракет Fateh-110 та Zolfaghar, здатних вражати цілі на відстані 300 та 700 кілометрів.