Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

Зараз Маша Полякова знаходиться у Лондоні та навчається у престижному музичному університеті BMus. Життя дівчини дуже змінилося, тепер вона живе у гуртожитку, далеко від зіркової мами.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Нещодавно Полякова була на якомусь заході у великій концертній залі в Альберт-холі. З такої нагоди вона одягла неймовірну мереживну сукню синього кольору з відкритим декольте. Також вона не забула про аксесуари і виглядала приголомшливо.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Дівчина зазначила, що не розміщувала таких фотографій з початку повномасштабного вторгнення росії і навіть не знала, про що писати пости, проте зараз вона вирішила повернутися в соціальне життя.

"Ну ось в мене почалося нове життя, я не виставляла фотки сюди з початка війни. Мені було не зрозуміло, а що постити, що розповідати коли в твоїй країні війна. Але всеж таки життя продовжується тому я повертаюсь, буду розповідати про життя студента в Англії але уявляти що я все ще в Україні", - поділилася Маша Полякова.

Напрочуд, серед коментарів майже немає негативних. Шанувальники буквально завалили дівчину компліментами, проте знайшлися й незадоволені "критики". Машу дорікнули в тому, що вона вступила до університету лише завдяки грошам зіркової мами.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Раніше ми писали про те, що донька Олі Полякової Маша зловтішається, що може відправляти окупантів красиво: "Не розуміє, як їх..."

Як повідомляв Знай.ua, Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію на навчанні в Лондоні: "Моя логіка"

Також портал Знай.ua писав, що донька Полякової Маша похвалилася, які подарунки може дозволити зробити сестрі під час війни: "Це ручка"