Талановита співачка, фіналістка 7 сезону "Голосу країни" та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала красою у розкішному вбранні. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має багато шанувальників, які захоплюються нею не лише як актрисою, а й як талановитою співачкою. Зірка регулярно ділиться яскравими фотографіями як особистого характеру, так і пов'язаними з професійною діяльністю.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук захопила українців розкішним виглядом, позуючи на сходах у неймовірній пишній сукні. Знаменитість на новому фото якимось чином нагадує якусь діснеївську принцесу, а не реальну жінку.

"Найвища цінність – люди! Сьогодні, як ніколи, в цьому переконуюся. Близькі, далекі, родичі і не кревні. Ми всі сьогодні за одне: один за одного. Так проявляється кохання. Бережіть кожен сам себе і поряд!", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Скільки душі ви вкладаєте, коли співаєте. Чарівний голос, так класично, красиво одягнені... І сама по собі ви дуже гарна, ніжна. Все це разом узяте надає вам такого класного шарму... Та ще й пісня така гарна. Ви крок за кроком несете до народних мас. Ви чудова артистка і людина", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала українців виконанням народної пісні: "Якась містика".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".