Відомий український співак та кумир "вовчиць" Олег Винник раніше дуже часто миготів у соцмережах та на телебаченні.

Але це було рівно до початку повномашстабної війни в Україні, яку розпочала росія. Після цього кумира "вовчиць" важко знайти. Хтось звинувачує його за неучасть, хтось переконаний, що Олег лікується, як запевняють його колеги. Одне залишається вірним – Олег зник та його фанатм залишається лише згадувати, яким він був. Минулого року артист зворушливо привітав усіх причетних до Дня захисників та захисниць.

Вітання Олег Винник опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олег Винник зазначив, що не дарма День захисників та захисниць України ми святкуємо 14 жовтня, адже так Пресвята Богородиця охоронятиме їх своїм Покровом від ворогів – видимих ​​та невидимих.

Фото зі сторінки Олега Винника
Фото зі сторінки Олега Винника

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дорогі наші захисники і захисниці, я вітаю вас зі святом. Я бажаю вам довгограючого щастя, Я бажаю вам мирного неба. Я бажаю, щоб Пресвята Богородиця охороняла вас своїм покровом від ворогів, видимих ​​і невидимих. святом вас. Люблю", - так Олег Винник привітав українців 14 жовтня.

Для довідки:

День захисників та захисниць України – це державне свято України, яке відзначається традиційно 14 жовтня. Свято було започатковане 14 жовтня 2014 року президентським указом. З 2015 року є державним святом та неробочим днем.

Нагадаємо, що Олег Винник заходився закочувати рукави під "виття" своїх вовчиць.

Раніше ми повідомляли, що вовчиці завили від нетерпіння: Олега Винника з бородою бачили у Києві.

Також стало відомо, що екстрасенс Гордєєв розкрив таємницю зникнення Винника - артисту навмисне "відрізали" зв'язок зі світом .