Українська гумористка, зірка "Жіночого кварталу" та учасниця проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна підкорила красою, позуючи на березі моря. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна - справжнє джерело талантів, адже крім неперевершеної акторської гри вона ще має багато чим похвалитися. Зокрема вона активно займається спортом та танцями, тому може здивувати гарною пластикою. Останнім часом зірка захопилася футболом і навіть підписала свій перший контракт із футбольним клубом. Водночас вона не забуває про шанувальників та регулярно радує їх новими фото та відео.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, цього разу Катя Нікітіна вразила яскравими фото, на яких позує у симпатичному бомбері, вдивляючись у далечінь на березі біля моря. У підписі до знімків актриса пожартувала, що має лише одну "робочу сторону".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Професійно дивлюся лише ліворуч. Щодо правої сторони, шукаєте іншого професіонала", - підписала фото зірка.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Така мила", "Нікіткіна, як завжди", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що спонукало Ілона Маска на скандальні твіти: "За хвилину до".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".