Ароматний оцет можна приготувати в домашніх умовах з натуральних продуктів. Таким чином ви будете впевнені в його складі компонентів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготування домашнього оцту є абсолютно простим завданням. І на відміну від простого магазинного, а у з цим погодиться багато хто, домашній ароматний оцет має більш виразний смак та натуральний склад.
Приготування домашнього натурального оцту:
Придбайте пляшку звичайного столового оцту - можете перелити його у скляну банку. Покладіть туди ароматичні трави, наприклад, кріп. Непогано додати до нього селеру, естрагон. Врахуйте, що на 1 л оцту потрібно 100 г різнотрав'я.
У місткість з оцтом потрібно також порізати антонівське яблуко, покласти листя чорної смородини, липовий цвіт та лаврове листя. Таке несподіване та багате наповнення дасть оцту всі неймовірні аромати.
Тепер закрийте банку та залиште її настоюватись протягом 15 днів. А перед його використанням не забудьте процідити. Такий оцет підходить, наприклад, до оселедця, форшмаку.
Крім того, його можна додавати у вінегрет та салати. Цей рецепт обов'язково буде вашим маленьким кулінарним секретом успіху. І вам не вдасться втекти від частих запитань, як все ж таки вам вдалося приготувати таку смачну заправку.
Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами
Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню
Також "Знай.ua" писав, як виплачуватимуть пенсії у майбутньому: у ПФУ повідомили про зміни