Дочка відомого коміка, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача зворушила українців чи не до сліз. Зворушливий ролик опублікувала дружина гумориста Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач частенько хвалиться талантами та розвагами доньки Лізи, яка розвивається не за роками та радує не лише зіркових батьків, а й багатьох українців, які стежать за їхньою родиною.

Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram
Юрій та Вікторія Ткач, фото: Instagram

Так, цього разу мама маленької Лізи Ткач поділилася в прямому сенсі несамовитим відео. У центрі кадру дочка, яка стоїть притиснувши до грудей прапор України та виконує відому пісню співачки KOLA.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дочка гумориста дуже емоційно заспівала, демонструючи свою любов до рідної країни та не залишила українців байдужими. Багато хто захопився маленькою зіркою і зізнався, що від цього не змогли стримати сльози.

"Вона диво з чудес! Поцілована Богом! Тримайтеся!", "Наші діти, Божі діти, гордість нашої нації", "Не плакала цілий день, і тут...", "Яке сонечко....щира.... .рветься серце від болю, що наші дітки це ВСІ пропускають через себе.....серце справжньої українки", - захопилися коментарями.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що спонукало Ілона Маска на скандальні твіти: "За хвилину до".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, ми писали, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".