Російські окупанти завдали масованого ракетного удару після якого, зокрема, сильно постраждали ТЕЦ. Через це в країні можливі перебої з електроенергією та віялові відключення. Так, про введення погодинних відключень уже стало відомо у місті Київ та опубліковано відповідний графік.

Російські загарбники з особливою жорстокістю б'ють не лише мирними мешканцями, а й критичною інфраструктурою, тим самим залишаючи українців без електроенергії. У зв'язку з масованою атакою, що сталася напередодні у столиці, вводить погодинне відключення електроенергії.

Скрін, відео YouTube відключення світла
Скрін, відео YouTube відключення світла

Зазначається, що відключати світло у Києві буде на час не більше чотирьох годин на день.

Нагадаємо, що при відключенні електрики холодильник та морозилку слід тримати закритими. Електроприлади необхідно відключити від розеток. У разі використання пристроїв для обігріву або генераторів слід контролювати їх стан і пам'ятати, що можна використовувати електрогенератор тільки поза приміщенням.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ознайомитись з точним графіком відключення електроенергії та знайти свою адресу можна у таблиці, наведеній нижче:

Графік відключення електроенергії у Києві
Графік відключення електроенергії у Києві

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Укренерго після масового обстрілу росіянами дали важливі поради: чого категорично не варто робити.

Також наш портал інформував, що станеться з ціною електроенергії вже з 30 жовтня: українцям сказали, чи потрібно готувати свічки.

Крім того, наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Мінсоцполітики розповіли про зміни.