Астрологи відзначають, що період з 10 по 16 жовтня 2022 року може стати для деяких знаків зодіаку одним із найсприятливіших тижнів загалом за всю осінь.

Настав час діяти, але варто підготуватися до можливих труднощів та не втрачати оптимізму.

Овен

Овен
Овен

Тиждень цікавий своєю непередбачуваністю. З одного боку, краще планувати на кілька тижнів уперед, з іншого, не все, що задумано, піде накатаною площиною. Овнам слід частіше прислухатися до голосу серця, адже воно у них велике, добре та чесне. У першій половині тижня настрій буде чудовим. Вам під силу переробити вдвічі більше, ніж хотілося. Друга половина дещо загальмує події. Доведеться розбиратися зі справами з минулого, і це не терпить зволікань. П'ятниця може "перетасувати всі карти", будьте обережнішими.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Телець

Телець
Телець

Любовні питання цього тижня можуть мати відтінок зумовленості. Однак на стосунках з коханим можуть позначатися маленькі випадковості, на які ви не можете вплинути. Щоб хоч якось контролювати ситуацію, уникайте прямих конфліктів; більше погоджуйте, ніж тягніть ковдру на себе. Друга половина тижня емоційно насичена. Наприкінці тижня відбудуться події, що простимулюють ваше внутрішнє Я.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

На новому тижні Близнюки ризикують стати жертвою власної щедрості, а точніше марнотратства. Не варто смітити грошима, навіть якщо вам добре платять на роботі. Краще обходитися скромним статком, бути економнішим. У відносинах із друзями матеріальні блага також можуть стати яблуком розбрату. Любовні стосунки без серйозних намірів вам протипоказані, це удар по добрій репутації.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Понеділок – важливий день у вашому житті. У понеділок можете зважитись на зміни – змінити житло, роботу. Прибуток у вівторок надасть змогу розпочати нову справу чи розширити нинішню. Чим більше ви приділятимете уваги роботі, тим успішніше підуть ваші справи. Покладайтеся на команду, які вас не підведуть. У п'ятницю остерігайтеся застуди.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

З понеділка налаштовуйте бізнес на потрібний лад, укладайте договори, робіть інвестиції. Середина тижня - зручний період, постарайтеся не проморгати смугу везіння. Найчастіше покладайтеся на власну інтуїцію і не шукайте сторонньої допомоги, хоча якщо запропонують, не відмовляйтеся. Якщо кохана людина покличе в кіно, погодьтеся, навіть якщо багато роботи. Вихідні бажано присвятити рідним, влаштуйте своїй половинці романтичний вікенд.

Діва

Діва
Діва

У середині тижня Діви будуть схильні швидко приймати рішення та втілювати їх у життя. Тим часом оточення не встигає за вашим стрімким темпом, і це породжує конфлікти. Подбайте про благополуччя сім'ї, станьте для близьких зразком виконання сімейних обов'язків. Тоді вам нарікати на їхню інертність і бездіяльність не доведеться.

Терези

Терези
Терези

Весь тиждень Терези фонтанують ідеями; ці осяяння допоможуть розібратися з багатьма питаннями, на які раніше просто не було часу. Доведеться замислитися не тільки про життя, смерть і життя після смерті, а в першу чергу про те, що заважає бурхливій течії вашого життя. Якщо жити, як хочеться, не дають родичі, не панікуйте. З рідними людьми завжди можна порозумітися. Друга половина тижня – найкращий для цього час. Налагодження відносин – ваше завдання навіть на весь жовтень.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Кохання вплине на події тижня. Позначиться небажання прощатися з теплими днями. Події вересня отримають цього тижня нове звучання, ви зможете зрозуміти приховані від очей речі. Зірки схильні до флірту з двома або навіть трьома новими знайомими. Зв'язки на боці можуть виникати стихійно, вами володітимуть раптові пориви та бажання, незрозумілі з погляду логіки. Наприкінці тижня необхідно зайнятися генеральним прибиранням та підготувати квартиру до приходу холодів.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Перша половина тижня може складатися зовсім не так, як ви її запланували. Якщо вирішите звинуватити когось у брехні чи підробці, ретельно підготуйтеся. Навколишні не готові сприймати критичну інформацію з ваших вуст, навіть якщо вона достовірна. Краще подавати цю ложку дьогтю в банку з медом. Не бійтеся витрачати сили під час трудового процесу. Такий мазохізм піде лише на благо - гроші з'являться вже зовсім скоро.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Новий тиждень може виявитися неоднозначним. При всіх її очевидних плюсах буде важко стримувати роздратування, якщо непорядна людина має намір використовувати вас із меркантильною метою. Приборкайте амбітне "я" і підставте своє плече колегам, адже саме від них залежить успіх вашого майбутнього. Не допускайте, щоб гроші стали яблуком розбрату у вашій родині.

Водолій

Водолій
Водолій

Цього тижня оточуючі підштовхуватимуть вас до важливих рішень. Якщо не зможете все вирішити у понеділок, у вівторок та середу краще не робити спроб, а відкласти вирішення цього питання на другу половину тижня. У вівторок та середу варто пошукати спонсорів чи партнерів. У п'ятницю бережіть здоров'я. Будь-який підступний протяг здатний зараз спровокувати загострення хронічних захворювань.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Не заглядайтеся на чуже! Чітко дотримуйтесь закону "беру-віддаю". Ідеться про душевні, інтелектуальні, сексуальні, матеріальні ресурси. Не порушите баланс – все йтиме чудово. Весь тиждень ви перебуватимете під перехресним вогнем домашніх, професійних та шлюбних проблем. Вас почнуть мучити сумніви. Прокинеться деспотичний інстинкт, його терміново треба приборкати, інакше задумане не реалізується. Розслабтеся та займіться тим, до чого душа лежить.

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.

Раніше ми повідомляли, що чотирьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить у середині жовтня: хто, крім Водоліїв , поповнив список щасливчиків.