ПриватБанк запустив корисний сервіс для українських водіїв, поставлений на паузу з початку повномасштабної війни. Про це інформує пресслужба фінустанови у соціальній мережі facebook.

ПриватБанк постійно працює над покращенням сервісу та регулярно радує клієнтів корисними нововведеннями. На цей раз банк заявив про запуск корисного сервісу для водіїв.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, ПриватБанк відновив роботу сервісу автоматичного оповіщення та швидкого пошуку штрафів за порушення правил дорожнього руху. З початку повномасштабного російського вторгнення він був поставлений на паузу з міркувань безпеки та державні реєстри були недоступні.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цей сервіс суттєво спрощує життя українських водіїв, адже якщо порушення правил дорожнього руху було зафіксовано автоматично, то система вчасно інформує про наявність штрафу пуш-повідомленням. При цьому сплатити отриманий штраф можна в один клік за допомогою будь-якої картки ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українець втратив кругленьку суму через збій у ПриватБанку, допомагати ніхто не прагне: "Послали куди подалі".

Також наш портал інформував, що українець поскаржився на Monobank через 4 роки довірчих відносин: посеред ночі почали пропадати гроші.

Крім того, наш портал інформував, водіям розкрили ще один прийом від правоохоронців: чому покарання за найпопулярніше "порушення" незаконне.