Можливо, мало хто це помічає, але на мобюїльний зв'язок у всіх у нас йде часто немаленька частина грошей.

Здавалося б, поповнив рахунок, сплатить за свій тарифний план і радуйся собі, а хтось взагалі з 2013 року "гроші на мобілку" не кладе.

Це все так, але можна вибрати найкомфортніший для себе тариф, який і запити задовольнить, і по кишені не вдарить. Думаєте, неможливо? Ми з радістю поїдаємо найекономнішими тарифами у популярних операторів мобільного зв'язку.

Телефон, скріншот: YouTube
Телефон, скріншот: YouTube

Тарифи Київстар

В "арсеналі" мобільного оператора 5 недорогих тарифів передплаченого зв'язку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Найдешевший - "Твій старт". Його вартість становить – 135 гривень на чотири тижні. Абоненту надається безлімітний зв'язок у мережі Київстар, 5 Гб інтернету, а також 100 хвилин на дзвінки на інші мобільні мережі та за кордон – Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію.

Також є тариф, який включає безлімітне користування інтернетом. Тарифний план "Твій максимум" коштуватиме 350 гривень за чотири тижні. До нього також входять безлімітні дзвінки всередині мережі, 300 смс по Україні, а також 300 хвилин на інших операторів, у тому числі за кордон, а саме Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію. .

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

Тарифи Vodafone

Найдешевший тариф Vodafone – "Джойс" за 135 гривень на місяць. До тарифу включено 10 Гб Інтернету, 1000 хвилин на всі номери по Україні.

З безлімітним інтернетом у компанії також лише один тариф – Vodafone SuperNet Unlim за 300 гривень на місяць. До нього також входить безліміт на дзвінки всередині мережі, 400 хвилин на дзвінки на інші мережі, 50 хвилин на дзвінки до 16 країн.

Водафон, http://mediasat.info/2019/02/07/vodafone-internet-veshhej/
Водафон, http://mediasat.info/2019/02/07/vodafone-internet-veshhej/

Тарифи lifecell

Найдешевший тариф lifecell – "Просто Лайф". Вартість пакету послуг на 4 тижні – 120 гривень. Також до нього входять 8 Гб Інтернету, 300 хвилин на всі мобільні номери в Україні та безліміт на дзвінки всередині мережі.

Lifecell має два тарифи з безлімітним інтернетом - "Вільний Лайф" і "Platinum Лайф". Перший тарифний план коштуватиме 275 гривень за чотири тижні, а другий – 400 гривень.

Нагадаємо, що Микола Тищенко спробував розмінувати авто ціпком, українці потрапляли від сміху.

Раніше ми повідомляли, що українка обурилася послугами Lifecell : 500 гривень зникли з рахунку, а компанії розводять руками.